El uso de las redes sociales y sus efectos en el crecimiento de los restaurantes
Average rating
Cast your vote
You can rate an item by clicking the amount of stars they wish to award to this item.
When enough users have cast their vote on this item, the average rating will also be shown.
Star rating
Your vote was cast
Thank you for your feedback
Thank you for your feedback
Advisors
Regalado Chamorro, Mónica ElizabethIssue Date
2023-07-27
Metadata
Show full item recordOther Titles
The use of social networks and its effects on the growth of restaurantsAbstract
Para este trabajo de investigación queremos lograr en cómo es el alcance del uso de las redes sociales y sus efectos en el crecimiento de los restaurantes. Y es por eso, que estas dichas palabras son versátiles, ya que en él se estudia su relación con otra, para poder llegar a una más efectiva. Por medio de la revisión de la literatura con un enfoque de tipo integrador en donde esta tesis, revistas y libros que están relacionado con este uso que se aplicó. Además, es muy valioso nombrarlo ya que se considera como un lugar en donde se encuentran diversas fuentes, escritas con dos idiomas tanto español como inglés, cada información de diferentes puntos de vista de otros autores. En definitiva, la industria gastronómica hay que innovar constantemente, en cada aspecto del sector hay que seguir creciendo y renovando, es por ello que le damos mucho valor a estas redes sociales en el tiempo actual del sector, ya que mediante ellas expresaremos la esencia del perfil, en este caso de los restaurantes. Siendo así que la publicidad de un buen anuncio del ocio de un restaurante son las redes sociales porque son ellos los que van a atraer al público objetivo, y que por lo tanto lo opten los buenos beneficios a medio plazo Y es por eso que el enfoque realizado nos ayudará a encontrar, mediante la revisión de literatura, la respuesta a las preguntas planteadas. Asimismo, encontrar la diferenciación del uso de las redes sociales. En conclusión, el uso de los medios sociales facilita a la gran mayoría de los restaurantes ya que saca provecho del éxito que podría generar el marketing hacia un futuro.For this research work we want to achieve the scope of the use of social networks and its effects on the growth of restaurants. And that is why these words are versatile, since their relationship with another is studied in it, in order to reach a more effective one. Through the review of the literature with an integrative approach where this thesis, magazines and books that are related to this use that was applied. It is also very valuable to name it since it is considered a place where there are various sources, written in two languages, both Spanish and English, each information from different points of view of other authors. In short, the gastronomic industry must constantly innovate, in every aspect of the sector it is necessary to continue growing and renewing, which is why we give great value to these social networks in the current time of the sector, since through them we will express the essence of the profile, in this case of restaurants. This being the case, the advertising of a good leisure advertisement for a restaurant is the social networks because they are the ones that are going to attract the target audience, and therefore the good profits in the medium term choose it. And that is why the approach carried out will help us to find, by reviewing the literature, the answer to the questions posed. Also, find the differentiation of the use of social networks. In conclusion, the use of social media facilitates the vast majority of restaurants since it takes advantage of the success that marketing could generate in the future.
Type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisRights
info:eu-repo/semantics/openAccessLanguage
spaCollections