Propuesta de un proceso básico de Gestión de Recursos Humanos enfocado a los agricultores de cacao orgánico, ubicados en la provincia de la Convención departamento de Cusco, que permita mejorar su productividad
Average rating
Cast your vote
You can rate an item by clicking the amount of stars they wish to award to this item.
When enough users have cast their vote on this item, the average rating will also be shown.
Star rating
Your vote was cast
Thank you for your feedback
Thank you for your feedback
Authors
Mejia Bonilla, Diego RicardoIssue Date
2019-10-24Keywords
Gestión por procesosRecursos humanos
Buenas prácticas
Process management
Human resources
Best practices
Metadata
Show full item recordAbstract
Este trabajo de investigación busca incrementar la productividad de los agricultores de cacao orgánico, ubicados en la provincia de la Convención departamento de Cusco mediante el uso de herramientas de gestión por procesos. El proceso que abarca esta tesis está basado en buenas prácticas de recursos humanos adecuado a las necesidades reales de los agricultores (MYPES) estudiados.This research work seeks to increase the productivity of organic cocoa farmers, in the province of the Convention department of Cusco through the use of process management tools. The process covered by this thesis is based on good human resources practices adapted to the real needs of the farmers (MYPES) studied.
Type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisRights
info:eu-repo/semantics/openAccessAttribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Language
spaCollections
The following license files are associated with this item:
- Creative Commons