Proyecto de diseño interior para el restaurante benéfico del banco de alimentos en San Isidro
Average rating
Cast your vote
You can rate an item by clicking the amount of stars they wish to award to this item.
When enough users have cast their vote on this item, the average rating will also be shown.
Star rating
Your vote was cast
Thank you for your feedback
Thank you for your feedback
Authors
Gamarra Loyola, Zulema VerónicaAdvisors
Cossio Mendoza, Silvana JenifferIssue Date
2018-11-28Keywords
Diseño de interioresDiseño de restaurantes
Comedores
Banco de alimentos
Alimentación
Interior design
Restaurant design
Dining
Food bank
Charity
Benéfico
Metadata
Show full item recordOther Titles
Interior design project for the charity restaurant of the Food Bank on San IsidroCitation
Gamarra Loyola, Z. V. (2018). Proyecto de diseño interior para el restaurante benéfico del banco de alimentos en San Isidro. Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas(UPC)., Lima, Perú. https://doi.org/10.19083/tesis/626046DOI
10.19083/tesis/626046Abstract
El objetivo general de la investigación corresponde al desarrollo de un proyecto de diseño interior donde se plasme ambientes con distribución adecuada y comodidad en el restaurante benéfico del banco de alimentos en el distrito de San Isidro, así mismo brindar espacios que cuenten con un agradable diseño, en donde se sienta confort. Por otro lado, los objetivos específicos son los siguientes: Diseñar y mobiliario en base a materiales ecológicos para los diferentes ambientes. Investigación profunda del concepto para lograr un buen desarrollo en el diseño interior de los ambientes del restaurante benéfico y proponer muebles innovadores, aplicando los principios básicos del diseño interior. Adicional, proponer espacios de áreas verdes que estén en relación con el diseño.The purpose of this investigation is the development of an interior design project where there are spaces with adequate distribution and comfort in The charity restaurant of the food bank in the district of San Isidro, also provide spaces that have a nice design, where to feel comfort. On the other hand, the specific objectives are the following: Design and furniture based on ecological materials for different spaces. The investigation was carried out on the concept to atheeve a good development in the interior design of The charity's restaurant spaces and to propose innovative furniture, applying the basic principles of interior design. Additionally, propose spaces for green areas that are related to the design.
Type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisRights
info:eu-repo/semantics/openAccessLanguage
spaae974a485f413a2113503eed53cd6c53
10.19083/tesis/626046
Scopus Count
Collections