Factores que influyeron en la disminución de las exportaciones de espárragos frescos a Estados Unidos entre los años 2012 al 2015
Average rating
Cast your vote
You can rate an item by clicking the amount of stars they wish to award to this item.
When enough users have cast their vote on this item, the average rating will also be shown.
Star rating
Your vote was cast
Thank you for your feedback
Thank you for your feedback
Advisors
Esparta Sánchez, Miguel ÁngelPérez Aponte, Maria Cecilia
Issue Date
2017-10-31
Metadata
Show full item recordCitation
Abanto Jara, Melissa Soleyl ; Puma Parin, J. M. (2017). Factores que influyeron en la disminución de las exportaciones de espárragos frescos a Estados Unidos entre los años 2012 al 2015. Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), Lima, Perú. Retrieved from http://hdl.handle.net/10757/623197Abstract
Los espárragos frescos de Perú son reconocidos por su calidad y considerados uno de los principales productos agrícolas del país, que ha permitido a los exportadores hacerse conocidos en el exterior. No obstante, en los últimos años, este sector ha sufrido una disminución en sus volúmenes de envíos a Estados Unidos. Por tal motivo se ha elaborado este trabajo para poder identificar las causas de dicha disminución, ya que este mercado representa más del 60% de las exportaciones de este producto.Fresh asparagus from Peru are recognized for their quality and considered one of the main agricultural products of the country, which has allowed exporters to become known abroad. However, in recent years, this sector has suffered a decrease in its volumes of shipments to the United States. For this reason this work has been developed to identify the causes of this decline, since this market represents more than 60% of exports of this product.
Type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisRights
info:eu-repo/semantics/openAccessLanguage
spaCollections
The following license files are associated with this item:
- Creative Commons