Propuesta de mejora de la productividad en el área de producción en una fábrica de snacks
Average rating
Cast your vote
You can rate an item by clicking the amount of stars they wish to award to this item.
When enough users have cast their vote on this item, the average rating will also be shown.
Star rating
Your vote was cast
Thank you for your feedback
Thank you for your feedback
Authors
Palomino Laureano, Cristian PaulAdvisors
Llontop Jesús, José AlbertoIssue Date
2018-02-05Keywords
Lean manufacturingAdministración de procesos
Producción industrial
Alimentos
Ingeniería Industrial
Metadata
Show full item recordCitation
[1] C. P. Palomino Laureano, “Propuesta de mejora de la productividad en el área de producción en una fábrica de Snacks,” Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), Lima, Perú, 2018.Abstract
Elaborar propuestas de mejora en el área de producción de una fábrica de snacks a fin de aumentar la capacidad de la planta por medio del incremento de sus dos principales cuellos de botella (Capacidad de envasado y producción de productos intermedios) utilizando las herramientas Lean, la correcta gestión de procesos e investigación de las operaciones y así se reduzcan las entregas pendientes de productos terminados al área comercial.Improvement of productivity in a snacks factory in the production area in order to increase the capacity of the plant through the increase of its two main bottlenecks (packaging capacity and production of intermediate products) using the Lean tools, the correct management of processes and research of operations to reduce the pendings of finished products to the commercial area.
Type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesisRights
info:eu-repo/semantics/openAccessCollections
The following license files are associated with this item:
- Creative Commons