• English
    • español
  • English 
    • English
    • español
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Libros y capítulos de libros
  • Editorial UPC
  • View Item
  •   Home
  • Libros y capítulos de libros
  • Editorial UPC
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of UPCCommunitiesTitleAuthorsAdvisorIssue DateSubmit DateSubjectsThis CollectionTitleAuthorsAdvisorIssue DateSubmit DateSubjectsProfilesView

My Account

LoginRegister

Quick Guides

AcercaPolíticasPlantillas de tesis y trabajos de investigaciónFormato de publicación de tesis y trabajos de investigaciónFormato de publicación de otros documentosLista de verificación

Statistics

Display statistics

El Rey Tunki. Wilson Sucaticona y la historia del mejor café del mundo [Capítulo 1]

  • CSV
  • RefMan
  • EndNote
  • BibTex
  • RefWorks
Thumbnail
Name:
El Rey Tunki - 1er cap.pdf
Size:
11.16Mb
Format:
PDF
Description:
Primer capítulo
Download
Average rating
 
   votes
Cast your vote
You can rate an item by clicking the amount of stars they wish to award to this item. When enough users have cast their vote on this item, the average rating will also be shown.
Star rating
 
Your vote was cast
Thank you for your feedback
Authors
Palomino Flores, Paola
Issue Date
08-2016
Keywords
Café orgánico
Peruano

Metadata
Show full item record
Citation
Palomino, P. (2016). La esencia de una victoria no lograda. En Palomino, P., El Rey Tunki (pp. 1-16). Lima: Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas.
Publisher
Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC)
URI
http://hdl.handle.net/10757/618952
DOI
10.19083/978-612-318-057-7
Additional Links
https://editorial.upc.edu.pe/publicaciones/el-rey-tunki/
https://publicaciones.upc.edu.pe/el-rey-tunki-2wtep.html
Abstract
El mejor café orgánico del mundo se produce en uno de los sitios más apartados y agrestes del Perú y tiene nombre propio: Wilson Sucaticona Larico, un héroe anónimo que mantiene estándares de calidad internacionales en un medio condenado por la exclusión, la pobreza y el narcoterrorismo. Dedicado, junto a su mujer, al cultivo de apenas tres hectáreas, Sucaticona se encarga de producir con sus propias manos uno de los mejores productos de su país. El rey Tunki explora a detalle cómo se produce este exquisito café y relata la vida cotidiana del hombre aymara, humilde, tenaz y soñador, que a la vez aborda su lucha ciega y voluntariosa por vencer la incomunicación y la pobreza. A través de una investigación periodística y de una inmersión de meses en la apartada chacra del agricultor, Paola Palomino nos revela los misterios que están detrás de este café que ha encandilado a los paladares más exigentes del mundo y nos acerca a uno de los personajes que ha dado ese Perú que creíamos anónimo.
Type
info:eu-repo/semantics/bookPart
Rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
Language
spa
xmlui.metadata.dc.identifier.isbn
978-612-318-057-7
Embedded videos
ae974a485f413a2113503eed53cd6c53
10.19083/978-612-318-057-7
Scopus Count
Collections
Editorial UPC

entitlement

 

DSpace software (copyright © 2002 - 2025)  DuraSpace
Quick Guide | Contact Us
Alicia
La Referencia
Open Repository is a service operated by 
Atmire NV
 

Export search results

The export option will allow you to export the current search results of the entered query to a file. Different formats are available for download. To export the items, click on the button corresponding with the preferred download format.

By default, clicking on the export buttons will result in a download of the allowed maximum amount of items.

To select a subset of the search results, click "Selective Export" button and make a selection of the items you want to export. The amount of items that can be exported at once is similarly restricted as the full export.

After making a selection, click one of the export format buttons. The amount of items that will be exported is indicated in the bubble next to export format.