• English
    • español
  • English 
    • English
    • español
  • Login
Browsing Separatas de clase by Title 
  •   Home
  • Pregrado
  • Facultad de Administración en Hotelería y Turismo
  • Hotelería y Administración - GLION
  • Separatas de clase
  • Browsing Separatas de clase by Title
  •   Home
  • Pregrado
  • Facultad de Administración en Hotelería y Turismo
  • Hotelería y Administración - GLION
  • Separatas de clase
  • Browsing Separatas de clase by Title
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All of UPCCommunitiesTitleAuthorsAdvisorIssue DateSubmit DateSubjectsThis CollectionTitleAuthorsAdvisorIssue DateSubmit DateSubjectsProfilesView

My Account

LoginRegister

Quick Guides

AcercaPolíticasPlantillas de tesis y trabajos de investigaciónFormato de publicación de tesis y trabajos de investigaciónFormato de publicación de otros documentosLista de verificación

Statistics

Display statistics

Browsing Separatas de clase by Title

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.view

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 13-20 of 20

  • List view
  • Grid view
  • title
  • issue date
  • submit date
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Panadería y Pastelería (HO06) ciclio 2014-2

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2014-07-18)
      Acceso restringido
    • Thumbnail

      Pastelería y Panadería (HO06), ciclo 2013-1

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2013-03-01)
      Acceso restringido
    • Thumbnail

      Principios y Técnicas Culinarias (HO04), ciclo 2013-1

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2013-03-01)
      Acceso restringido
    • Thumbnail

      Principios y Técnicas Culinarias (HO04), ciclo 2014-2

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2014-07-25)
      Separata del curso Principios y Técnicas Culinarias (HO04), que corresponde al ciclo 2014-2. Este curso se enfoca en la aplicación teórico-práctica de los principios y técnicas básicas de uso en gastronomía internacional. Toca temas de organización, estandarización, producción, metodología operativa, con sus respectivas aplicaciones prácticas ejecutadas por los alumnos en nuestro restaurante escuela.
      Acceso restringido
    • Thumbnail

      Procesos Culinarios (HO03), ciclo 2013-1

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2013-03-01)
      Acceso restringido
    • Thumbnail

      Selección, Sanidad e Higiene de Alimentos y Bebidas (HO02), ciclo 2013-1

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2013-03-01)
      Acceso restringido
    • Thumbnail

      Técnicas de Bar y Servicios (H024), ciclo 2014-2

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2014-07-24)
      Acceso restringido
    • Thumbnail

      Técnicas de Servicio y Bar (HO24), ciclo 2013-1

      Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) (Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC), 2013-03-01)
      Acceso restringido
      DSpace software (copyright © 2002 - 2022)  DuraSpace
      Quick Guide | Contact Us
      Alicia
      La Referencia
      Open Repository is a service operated by 
      Atmire NV
       

      Export search results

      The export option will allow you to export the current search results of the entered query to a file. Different formats are available for download. To export the items, click on the button corresponding with the preferred download format.

      By default, clicking on the export buttons will result in a download of the allowed maximum amount of items.

      To select a subset of the search results, click "Selective Export" button and make a selection of the items you want to export. The amount of items that can be exported at once is similarly restricted as the full export.

      After making a selection, click one of the export format buttons. The amount of items that will be exported is indicated in the bubble next to export format.